Veelgestelde vragen

Hoe moet ik een fotoreportage boeken?

Dat kan heel simpel door mij een bericht te sturen. Via het contactformulier kunt u mij een mail sturen, of het kan zelfs via facebook of instagram.

Wat zijn de reiskosten?

De reiskosten bedragen €0,20 per kilometer. Deze worden retour berekend vanaf postcode 4635DK (Huijbergen). De afstand wordt via Google Maps berekend.

Hoe lang duurt een fotoreportage?

Gemiddeld zal een fotoreportage 30 minuten tot 2 uur in beslag nemen. Het is ook afhankelijk van wat voor soort reportage en op welke locatie. We gaan door tot we tevreden zijn met het resultaat.

Kan ik iemand meenemen tijdens de shoot?

Dat kan zeker! Het is zelfs altijd handig om een paar handen extra te hebben. Zeker bij een shoot van een paard of ander dier waarvan de aandacht getrokken moet worden. Zorg er wel voor dat het niet te druk wordt.

Krijg ik alle foto's na de fotoreportage?

Ik maak de eerste selectie van de foto’s, zodat alleen de goede foto’s gekozen kunnen worden. Vervolgens krijg je de foto’s onbewerkt op een persoonlijke pagina om te kiezen welke je bewerkt wilt krijgen. De onbewerkte foto’s op deze pagina zijn dus niet om te delen.

Kan ik meer foto's bestellen dan die standaard bij de shoot zitten?

Dat kan zeker. Na de reportage krijg je een nabestelpagina met de foto’s waaruit je kunt kiezen. Mocht je meer foto’s willen dan in je pakket zitten, dan kun je deze extra bijkopen. De prijzen hiervan zijn te vinden bij ‘nabestellen’.

Mag ik de foto's overal gebruiken?

Bij elke bewerkte foto die je krijgt bij de fotoreportage of nabesteld, krijg je een foto op lage resolutie met logo erbij. Deze foto’s op lage resolutie zijn bedoeld om te delen op social media. Wil je de foto’s ergens anders voor gebruiken (denk aan een fotowedstrijd, voor een website, publicaties), neem dan vooraf contact met mij op. De auteursrechten van de foto’s blijven altijd bij de fotograaf.

Ik wil niet dat mijn foto's op internet komen. En nu?

Het kan zijn dat ik foto’s gebruik voor bijvoorbeeld mijn website of social media. Mocht je dit niet willen, dan kun je dit voorafgaande de fotoreportage aangeven. Mocht je achteraf niet willen dat er een foto niet online komt, dan kun je altijd nog een berichtje sturen.